Diyetisyenimiz Dozdar ŞAN Sağlıklı Bir Yaşam İçin Hastalarımızı Kliniğine Davet Ediyor.
08 Haziran 2020

Hastanemiz Diyetisyeni Dozdar ŞAN Beslenme ve Diyet Hizmetleri olarak;

• Hastalıklarda beslenme (Diyabet, Hipertansiyon, Kalp Hastalıkları, Karaciğer Hastalıkları, Sindirim Sistemleri Hastalıkları)
  • Kilo Verme – Kilo Alma Yöntemleri (Obezite Tedavisi)
  • Emzirme Döneminde Beslenme
  • Gebelik Beslenmesi
  • Adölesan (Ergenlik) Dönemi Beslenme

Beslenme ve diyet bölümümüzde, beslenme ve diyet programları ve diyet üzerine kapsamlı hastalıklarda kişiye özgü diyet programları ve beslenme eğitimleri konularında hizmet vermektedir.

Çağımızın en büyük sorunlarından obezite başta olmak üzere, Anemi, Çocuklarda büyüme geriliği, geç iyileşen yaralar vb. birçok beslenme bozukluğunda hastalara yardımcı olmaya devam ediyor.

Beslenme bozukluğu yaşayan tüm hastalarımız ücretsiz vücut analizi ve ön görüşme için hastanemiz Diyetisyenine müracaat edebilirler.

Sağlıklı bir yaşam için hepinizi bekliyoruz.

Diyetisyen1.jpg